Аплицирајте за кредит до 180.000 МКД. Внесете ги вашите податоци, а нашите оператори ќе ве побараат веднаш и тоа со најдобрата понуда на кредит за вас!

Брзи кредити од 3.000 ден - 180.000 ден
ИЗНОС ден
3.000 ден 180.000 ден
Брзи кредити од 3.000 ден - 180.000 ден

Како да аплицираш за брзи кредити?

1 slider

ОДБЕРИ ИЗНОС

Внесете лични податоци (име, телефонски број и е -пошта)

2 prijava

ИСПРАТИ АПЛИКАЦИЈА

Кликнете на "Примени" и нашите оператори ќе ве повикаат веднаш

Често поставувани прашања

Колкава е висината на трошоците за кредит?

+

  • Годишна каматна стапка 0% годишно
  • Провизија од 0,80% до 2,14% (месечно) за администрирање на кредитот во зависност од рокот за кој аплицирате

До кој износ и период на отплата на кредитот можам да алицирам?

+

Kредитот може да биде одобрен во износ од 3.000 ден до максимален износ од 180.000 ден. за нашите редовни клиенти, со период на еднократна отплата од 30 дена до 36 месеци.